Yes! De kogel is door de kerk. Ook in 2021 ga ik in actie komen in de GT4 European Series. Na een dynamisch seizoen waarin wij enorm veel geleerd hebben is het tijd om de zaken op scherp te zetten. Wederom neem ik plaats in de Camaro GT4.R van het Nederlandse V8 Racing team. Samen met Jop ga ik nog een jaar vlammen voor de Europese titel in de Silver Cup!

READY TO RUMBLE

De succesvolle samenwerking met Jop en het V8 Racing team zetten we voort in 2021. Dankzij vier podiumplaatsen in 2020 lukte het om de vierde plaats te bemachtigen in de Silver Cup, de hoogste klasse binnen het GT kampioenschap. Een solide basis om op voort te bouwen in het nieuwe seizoen. We kennen de circuits, de auto en elkaar als team!

racen thijmen nabuurs

GROEIEN EN WINNEN

Mijn doelstelling? Groeien, racen, winnen. Het ziet ernaar uit dat onze tegenstanders veel gewicht in de schaal leggen. Maar het is aan alle kanten duidelijk: Er zit nóg meer potentie in dit seizoen dan in het vorige. Tijd om er alles aan te doen om het onderste uit de kan te halen. Gaan jullie mee op avontuur? We beginnen op het circuit van Monza op 17 en 18 april waarna we in juni, via Zandvoort, eindigen in Barcelona in oktober! Uiteraard houden we je op de hoogte via Instagram en via deze blogpagina

VOORLOPIGE KALENDER

  • 16-18 April Monza – Italië  
  • 28-30 Mei                               Paul Ricard – Frankrijk
  • 18-20 Juni                               Zandvoort – Nederland
  • 29 Juli – 1 Augustus              Total 24 Hours of Spa – België
  • 3-5 September                      Nürburgring – Duitsland
  • 8-10 Oktober                         Barcelona – Italië