Ready, set, we zijn live! Na een voorbereiding van enkele maanden is het moment eindelijk daar! Deze website is hét nieuwe kanaal om jullie te informeren over mijn races, voorbereidingen en alles dat erbij komt kijken om het leven van autocoureur én student te combineren. Ik, Thijmen Nabuurs, heet jullie welkom in een wereld vol adrenaline, netwerkmogelijkheden en actie!

Op mijn blogpagina lees je wat er komt kijken bij het zijn van een racecoureur. Hier vind je ook overzichten van wedstrijddagen en uitslagen terug. Daarnaast lees je hoe ik me voorbereid en wat coureurs doen vóór en na een wedstrijd. Je krijgt een kijkje achter de schermen van de autosport. Welke doelen zijn er en hoe gaat een team daar mee om. Dat en meer is te vinden op mijn site!

Samen met de mannen van merkstudio Dutchgraph werken we aan deze website en ik ben zeer trots op het eindresultaat. Van het logo tot aan de website zelf, samen hebben we aan dit project gewerkt en we staan daardoor aan de start van een nieuw avontuur. Dat avontuur ga ik aan met mijn team, mijn sponsors en iedereen die mij support! Het is tijd om te vlammen! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Weten welke resultaten er zijn behaald en waar we naartoe werken? Houd dan deze website en blogpagina in de gaten. Wil je graag samenwerken of iets delen? Je mag me altijd een bericht sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.