Dit seizoen sta ik voor een nieuwe uitdaging. Met erg veel trots kan ik melden dat ik dit jaar mijn debuut ga maken in de GT4 European Series. Rijden in deze competitie is al een droom sinds de eerste keer dat mijn wielen het asfalt raakten. Dankzij de steun van mijn partners, teamgenoten en mijn sociale omgeving kan ik deze stap maken. Daar ben ik enorm trots op! 

De auto die ik ga temmen is de Chevrolet Camaro GT4-R en ik werk samen met het Nederlandse V8 Racing team. Zij hebben jarenlange ervaring in de top van deze competitie dus dat belooft wat! Samen met mijn teamgenoot Jop Rappange en coach Frans Vörös hoop ik veel te leren, onverwachtse resultaten neer te zetten en heel simpel gezegd: te winnen!! 

De Europese GT4 is in de breedte een competitie met veel kwaliteitsracers. Vorig jaar heb ik ervaring opgedaan in een snelle wagen op sterke circuits. Hierdoor weet ik wat ik durf, wat mogelijk is en geloof ik in een sterk eindresultaat. Maar makkelijk gaat dat niet worden! De competitie is van een erg hoog niveau. We moeten dus hard aan de bak!

We gaan per race kijken wat nodig is om de andere coureurs te verrassen. We gaan ervoor zorgen dat de rest van de coureurs mijn voorbumper gaat zien in hun achteruitkijkspiegel. Of ze dat leuk vinden? Dat merken we vanzelf. Wil je mee bouwen aan mijn droom om samen de top van de racerij te bereiken? Neem gerust contact met me op.