Yes! Eindelijk kan ik het openbaar maken. Aankomend seizoen begin ik aan een nieuw avontuur. Het is tijd om de sleutel om te draaien van een nieuwe auto. Met trots kan ik delen dat ik aankomend seizoen ga racen voor het Racing One Team! Samen met Kenton Koch, een ervaren Amerikaanse coureur neem ik dit seizoen plaats in een Aston Martin.

Van V8 Racing naar Racing One

Voor wie de afgelopen jaren mijn avontuur heeft gevolgd weet dat ik met Jop Rappange en het V8 Racing Team heb laten zien wat er mogelijk is in de GT4. Na twee prachtige, leerzame seizoenen is het tijd voor nieuwe ambities in een nieuwe omgeving. Het Duitse Racing One team is een team met veel ervaring en bewezen kwaliteit. Het is een uitgelezen kans om mezelf te laten zien én kampioen te worden.

thijmen nabuurs racing one aston martin

Want dat is het doel. Samen met de Amerikaanse coureur Kenton Koch en een topteam van engineers zorgen we ervoor dat onze Aston Martin als eerste over de finishlijn komt dit seizoen. Daar gaan we dan ook extra hard aan werken. Zowel op fysiek, mentaal als zakelijk gebied schroeven we aankomend seizoen een tandje (of twee) bij om de gehele European GT4 Series te laten zien: wij zijn uit op de troon.

 

Ladies and gentlemen: start your engines!

Trouwe fans van de Camaro zullen echter even moeten wennen aan het geluid van de Aston Martin. Doordat onder de motorkap een V8 motor ligt mét racing turbo is het geluid minder oorverdovend dan dat van de Camaro. Maar schijn bedriegt, tijdens de eerste test rondes ervaarde ik meteen een klik met de wagen. We zullen even aan elkaar moeten wennen maar dan zijn we ook verzekerd van optimale snelheid. Hou mijn Stories pagina in de gaten voor updates over het aankomende seizoen! Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

thijmen racing one nabuurs

THIJMEN NABUURS

Volg zijn avontuur op weg naar de top van de racerij! Let's go! 

LOCATION

Groeningsestraat 29B       5826AB Groeningen

Branding by