JOIN a winner

Thijmen wil het maken in de racerij. Hard werken, aanpakken en niks aan het toeval overlaten. Stap jij achterin zijn wagen, op weg naar succes? Dankzij het grote netwerk van Thijmen en zijn kijk op het in contact brengen van mensen levert een samenwerking altijd iets op. Racedagen nodigen uit tot informeel netwerken waarbij adrenaline en snelheid een belangrijke rol spelen. Connecties leggen, bijzondere gesprekken voeren en je zakenpartner een toffe dag bezorgen. Klinkt lekker toch?

CONTACT MAKEN IN EEN DYNAMISCHE OMGEVING

Een dag op het circuit is nooit hetzelfde. Gierende banden, constante hoogspanning bij de coureurs en pitstraten waar álles goed moet gaan. Dit zorgt voor een unieke sfeer waardoor zo’n dag snel onvergetelijk wordt. Contact maken in een omgeving vol adrenaline zorgt ervoor dat je sneller ‘klikt’ met elkaar. Hoe dit proces werkt is zelfs wetenschappelijk onderzocht met het beroemde ‘hangbrug’ experiment. Het artikel kun je hier teruglezen. Neem jij je zakenpartner mee naar het circuit? Want zeg nou zelf, dat is een stuk spannender dan vergaderruimte nummer zoveel. Toch?

MEE OP AVONTUUR

Dat Thijmen een mensen mens is mag duidelijk zijn. Hij neemt zijn netwerk, partners en sociale leven graag mee in zijn avontuur naar de top! Durf jij bij hem in te stappen? Of ben je simpelweg nieuwsgierig geworden naar een samenwerking met Thijmen? Hij staat je graag te woord om antwoord te geven op je vragen. Neem contact op, maar wacht niet te lang! Voor je het weet zie je in de verte alleen nog twee rode achterlichtjes.

Partners

Follow THIJMEN on SOCIAL

THIJMEN NABUURS

Volg zijn avontuur op weg naar de top van de racerij! Let's go! 

LOCATION

Groeningsestraat 29B  |  5826AB Groeningen

Branding by