ABOUT ME

THIJMEN IN EEN NOTENDOP

Deze jongvolwassen Brabander is van álle markten thuis. Het reilen en zeilen van het bedrijfsleven en het bouwen aan een duurzame toekomst gaat hand in hand met hard werken in de racerij. Het ondernemen en strategisch nadenken is hem dan ook met de paplepel ingegeven tijdens zijn jeugd. Contact maken met mensen, hen verbinden en met een glimlach genieten van de mooie momenten die dat oplevert: dát is Thijmen in een notendop. Hij is altijd in voor een praatje en staat klaar om te vlammen. Op Thijmen kun je bouwen!

READY TO RUMBLE

Deze amicale Brabander knalt in 2018 in de 6e versnelling de autosport binnen. Slechts 4 jaar eerder rijdt hij voor het eerst professioneel op de kartbaan en binnen drie jaar is hij kampioen van Nederland. Dat smaakt naar meer! Zijn kart ruilt hij in voor zwaarder materiaal. Na een jaar warmdraaien in de Ford Fiesta Cup maakt Thijmen in 2019 zijn debuut in de Supercar Challenge. Samen met Ferry Monster Autosport ontfermt hij zich over een beestachtige Cupra TCR. En ja, daar weet hij goed raad mee.

MAKING MOVES

Zó goed dat Thijmen in zijn eerste seizoen in de Supercar Challenge zich direct vice-kampioen mag noemen na een succesvol debuut. Hij bestijgt iedere race het podium, doet gehaaide inhaalmanoeuvres en laat iedereen zien: Met mij moet je rekening houden. In 2021 gaat Thijmen nog een stap verder. De GT4 European Series heet Thijmen welkom en in zijn tweede jaar GT4 staat hij ook in dit kampioenschap op het podium met een indrukwekkende derde plek!

LET’S GO! 

Buiten de baan laat Thijmen zich kennen als een ware gentlemen. Je ziet hem altijd met een glimlach en hij is oprecht geïnteresseerd in de mensen die hij ontmoet. Hem betrappen op een slechte dag is een even grote uitdaging als hem verslaan. Op de baan wil Thijmen dan ook niks anders doen dan zíjn bolide als eerste over de finish krijgen. Daar is geen ruimte voor beleefdheid. Nee, Thijmen wil winnen. Zijn glimlach zie je tijdens een race alleen in zijn achteruitkijkspiegel. Zodra hij voorbijraast op de baan transformeert deze gentlemen zichzelf in een winnaar. Hij knipoogt met zijn remlichten, stuurt scherp in en verdwijnt in de volgende bocht. Jagend, op zijn volgende prooi.

thijmen Nabuurs racing

WANNA JOIN A WINNER?

Winnen is áltijd een team effort. Het team om Thijmen heen, zijn partners én supporters maken het iedere dag mogelijk om te streven naar die felbegeerde 1e plaats op de ranglijst. Thijmen is klaar om te vlammen. Ben jij dat ook?

Partners