ABOUT ME

MAAK KENNIS MET THIJMEN

Deze goedlachse jongeman staat met één been in het studentenleven en met één been in de racerij. De adrenaline van het racen en voor de winst willen gaan is een goede match met de sociale kant van Thijmen. Mensen om hem heen maken hem gelukkig en dit zie je ook terug in de racerij. Met zijn team wordt dagelijks hard gewerkt én veel gelachen. Buiten de baan is Thijmen altijd in voor een praatje, een kop koffie of het geven van advies. Je kunt altijd op Thijmen bouwen maar probeer hem niet de bocht af te snijden op de baan. Weet dat je dan voor een lange tijd de achterkant van Thijmen zijn auto te zien krijgt!

De start

Deze amicale Brabander knalt in 2018 in de 6e versnelling de autosport binnen. Slechts 4 jaar eerder rijdt hij voor het eerst professioneel op de kartbaan. Doordat hij steevast bij de top eindigt mag hij zichzelf binnen drie jaar kampioen van Nederland noemen. Een uitzonderlijke prestatie die Thijmen hongerig maakt naar meer. Zijn kart ruilt hij in voor zwaarder materiaal. Na een jaar warmdraaien in de Ford Fiesta Cup maakt Thijmen in 2019 zijn debuut in de Supercar Challenge. Samen met Ferry Monster Autosport ontfermt hij zich over een beestachtige Cupra TCR. En ja, daar weet hij goed raad mee.

Eenmaal op gang..

Zó goed dat Thijmen in zijn eerste seizoen in de Supercar Challenge zich direct vice-kampioen mag noemen na een succesvol debuutseizoen.  Thijmen heeft veel geleerd in zijn eerste volledige autosport seizoen.  Hij bestijgt iedere race dag het podium, doet gehaaide inhaalmanoeuvres en laat iedereen zien: Met mij moet je rekening houden. In 2020 gaat Thijmen nog een stapje verder. De GT4 European Series is de volgende stap in zijn carrière! 

Thijmen in zijn element

Buiten de baan laat Thijmen zich kennen als een ware gentlemen. Je ziet hem altijd met een glimlach en hij is oprecht geïnteresseerd in de mensen die hij ontmoet. Hem betrappen op een slechte dag is een even grote uitdaging als hem verslaan. Op de baan wil Thijmen dan ook niks anders doen dan zíjn bolide als eerste over de finish krijgen. Er is daar geen ruimte voor beleefdheid. Nee, Thijmen wil winnen. Zijn glimlach zie je tijdens de race alleen in zijn achteruitkijkspiegel. Zodra hij voorbijraast op de baan transformeert deze gentlemen zichzelf in een winnaar. Hij knipoogt met zijn remlichten, stuurt scherp in en verdwijnt in de volgende bocht. Jagend, op zijn volgende prooi.

WANNA JOIN A WINNER?

Winnen is áltijd een team effort. Het team om Thijmen heen, zijn partners én supporters maken het iedere dag mogelijk om te streven naar die felbegeerde 1e plaats op de ranglijst. Thijmen is klaar om te vlammen. Ben jij dat ook?  

Partners

Follow THIJMEN on SOCIAL

THIJMEN NABUURS

Volg zijn avontuur op weg naar de top van de racerij! Let's go! 

LOCATION

Groeningsestraat 29B  |  5826AB Groeningen

Branding by